Për kompaninë

kulinare jashte

Our Approach

Kompania Kulinare sjell në tregun kosovar tri vlerat e saj kryesore: përkushtimin për klientin,  cilësinë e produkteve dhe cilësinë e shërbimit. Të vendosur për të qenë lider në furnizimin e hotelerisë dhe kuzhinës kosovare me pajisje, enë dhe aparaturë moderne për përgatitjen, servimin, transportimin dhe ruajtjen e ushqimit, ne tashmë jemi adresa kryesore për të gjithë ata që duan të pajisin ose freskojnë inventarin e restoranteve të tyre.

Kulinare ne krenohemi me faktin se jemi specialistë në këtë industri. Përveç se ofrojmë një spektër të gjerë të pajisjeve për hoteleri ne ofrojmë edhe zgjidhje komplete për restorantin, hotelin apo barin tuaj, duke i kushtuar vëmendje nevojave, detajeve dhe shijeve specifike.

Our Story

Kemi përzgjedhur partnerë të besueshëm e të njohur botërorë të hotelerisë që, përveç inovacioneve, veçori të tjera kryesore kanë edhe kualitetin, furnizimin e vazhdueshëm dhe shërbimin ndaj konsumatorit, cilësi këto të ndërlidhura ngushtë që paraqesin standardet e definuara për këtë industri.

Kthehu